Follow me:
fashionmoodboard eastpak

Outfit: Comfortabel onderweg met Eastpak

fashionmoodboard eastpak
We wonen nu drie maanden in ons nieuwe huis en zodra het kan gaan we erop uit om onze nieuwe buurt te verkennen. Comfortabele outfit inclusief Eastpak tas om uit te testen. Het liefst op de fiets, want dat is én goed voor het milieu en ook voor ons uiteraard. Zoals je ziet heb ik mijn oude stadsfiets nog, niet ultra comfortabel maar hij doet zijn werk. Het was best een stuk fietsen naar Soesterberg, waar de oude vliegbasis is. Helaas was de startbaan niet volledig toegankelijk door het broedseizoen van de vogels maar het was alsnog erg gaaf om over het terrein te fietsen.

Van THEBAGSTORE mocht ik een Eastpak tas reviewen en het leek me leuk om mijn rugzak te testen als een comfortabel en fashionable item wat je kan gebruiken als je op pad gaat. De tas is groot genoeg voor mijn spiegel reflex camera, een extra kledingstuk en mijn dagelijkse items zoals mijn portemonnee en telefoon. Sowieso is formaat nooit een probleem bij Eastpak, ik had vroeger altijd een schooltas van dit merk en echt alles ging erin. Groot genoeg dus maar toch absoluut niet zwaar en zeer comfortabel om te dragen. Ik heb nogal snel last van mijn schouders maar met dit model niet. De Eastpak rugzak is perfect dus voor een dagje erop uit. Ik ben ook helemaal verliefd op de print, wat jullie?

Ook de vliegbasis van Soesterberg kan ik aanraden. Inmiddels is de startbaan geopend en kan je dus met je fiets over de baan heen gaan, echt te gek! De omgeving is ook prachtig; het veld wordt omringt door bossen en heide. Op dit moment natuurlijk helemaal mooi met de schitterende paarse kleur.
fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Janne

  Eastpaks zijn altijd zo handig! leuk printje heeft deze. ook de locatie van deze foto’s, wauw!

  september 6, 2016 at 6:04 am
 • Reply Jessica

  Rugzakken zijn altijd handig om mee te nemen vind ik. En de foto’s wauw ze zien er echt prachtig uit.

  oktober 22, 2016 at 7:28 am
 • Reply Edgy look

  Ziet er heel mooi uit zeg!

  Gr.
  Bjorn

  januari 10, 2017 at 9:17 am
 • Reply tara

  hello, I really enjoyed browsing your blog. What are the top thrift stores in utrecht you recommend? Thanks!

  juni 5, 2017 at 10:00 pm
 • Leave a Reply