Follow me:

Welkom!

Het is even wennen: na vier jaar weer eens een blogpost online zetten. Van 2010 tot en met 2016 heb ik eigenlijk fulltime geblogd: meerdere keren per week plaatste ik een post online over mode, reizen of een persoonlijke update. Na het overlijden van mijn moeder in januari 2016 heb ik niet meer de inspiratie gehad om nog te bloggen. Maar ik heb het wel gemist. Daarom besloot in onlangs om mijn blog weer een nieuw leven in te blazen met een nieuwe naam: Mixed Moodboard.

In die vier jaar tijd is een hoop veranderd: in mei 2016 hebben we een huis gekocht in een prachtig bosrijk gebied vlakbij Utrecht. In de late zomer van 2017 had ik een positieve zwangerschapstest in handen én ben ik tijdens een vakantie naar Kaapstad ten huwelijk gevraagd door Pim. Op 24 maart 2018 zijn we getrouwd en onze lieve Elise is exact vier weken later geboren op 21 april 2018. Daarnaast maakte ik in 2017 de overstap van het Europa vliegen bij KLM Cityhopper naar KLM “mainline” inclusief een vast contract. Heel veel vluchten heb ik overigens niet gemaakt aangezien ik dus zwanger was en na de bevalling heb ik totdat Elise 9 maanden oud was niet gevlogen.

Begin 2019 heb ik het vliegen weer opgepakt en na een paar supermooie reizen kon ik in de zomer van 2019 weer stoppen: ik ben namelijk weer zwanger. Wij verwachten ons tweede dochtertje in maart 2020.

In de tussentijd hebben we ook nog onze hele tuin verbouwd en een paar nieuwe hobby’s ontwikkeld. Ik zal jullie snel updaten. Voor mij genoeg om over te schrijven dus, hopelijk voor jullie interessant genoeg om nog eens terug te komen naar mijn blog.

Veel liefs,

Shalane

Share
Previous Post Next Post